Terug naar overzicht

Kindicol druppels

Gezondheidsproduct
Kindicol druppels

Kindicol druppels

€8,29 (10 ml)

koop nu

Kindicol druppels is een natuurlijk product dat helpt om de ontlasting zachter te maken. Kindicol is speciaal samengesteld voor kinderen vanaf 0 jaar.

Toepassing

VSM Kind 0-6 Kindicol druppels draagt bij aan het zachter maken van de soms wat harde ontlasting van baby’s en jonge kinderen. Het helpt bij de (her)opname van vocht in de darmen en ondersteunt zo een zachtere darminhoud. Kindicol druppels draagt op die manier bij aan een betere darmpassage en een natuurlijke en regelmatige stoelgang.

Ingrediënten

Water, glycerol, zoetstof (xylitol), alcohol, Alumina, Calcarea carbonica ostrearum, Graphites, Silicea. Alcohol 3,1 % vol. Alumina, Calcarea carbonica ostrearum en Graphites zijn speciaal geselecteerd om de darmwerking van kinderen te stimuleren: obstipatie bij kinderen en gebrek aan aandrang. Silicea draagt met name bij aan het zachter maken van ontlasting.

Dosering en gebruiksaanwijzing

Kindicol druppels is bestemd voor inname via de mond. Kinderen van 0 tot 1 jaar: De eerste dag bij harde ontlasting elk uur 3 druppels, max. 6 maal per dag. Daarna (dag 2 en verder): 3 maal daags 3 druppels. Kinderen van 1 tot 6 jaar: De eerste dag elk uur 6 druppels, max. 6 maal per dag. Daarna (dag 2 en verder): 3 maal daags 6 druppels.

Gezondheidsproduct. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.
Download de gebruiksaanwijzing

naar de kassa
0 producten VSM Winkelmand: