Nieuws en acties

Spiroflor spray na fysieke inspanning of bij lichte ochtendstijfheid

Met het mooie weer is het verleidelijk om je hardloopschoenen aan te trekken en aan je wekelijkse rondje calorieën verbranden te beginnen. Spiroflor spray van VSM gebruik je bij zwaarbelaste spieren waar je door deze fysieke inspanning last van kan krijgen. Ook als je vaak wakker wordt met ochtendstijfheid, gebruik je Spiroflor spray.

Lees verder

VSM’s "Gouden" duo voor de huid

VSM’s "Gouden" duo voor de huid: Calendulan Littekencrème en Calendulan Klovenzalf
Waarom goud? Omdat beide Calendulan producten goudsbloem (calendula officinalis extract) als natuurlijke basis hebben.

- Calendulan Littekencrème verzorgt en verzacht nieuwe en bestaande littekens. De Littekencrème is sinds een paar maanden verkrijgbaar.
- Calendulan Klovenzalf verzorgt kloven en een ruwe, schrale en gesprongen huid.

Lees verder

Nieuw!!! VSM Kind Prrrikweg spray

Genieten van de zomer: tijd voor pret met de kids op het strand of aan het zwembad, maar ook het hoogseizoen voor muggen, wespen, kwallen en brandnetels.

Ontdek VSM Kind Prrrikweg spray

Lees verderWeetjes en tips over keelpijn en verkoudheid

Keelpijn en verkoudheid. Ze komen veel voor in de winter. Maar wat is het nu eigenlijk en wat kan je eraan doen? Lees hier tips en informatie en ons advies bij keelpijn en verkoudheid.

Lees verder

'Twee derde Nederlanders last van slapeloosheid'

Lees hier de resultaten uit het onderzoek van Dormiplant Valeriaan, onder ruim 1.000 Nederlanders

Lees verder

Het Grote Nederlandse bewust bewegen onderzoek

Lees hier de resultaten uit het onderzoek van Spiroflor Warm van VSM onder ruim 1.000 respondenten.

Lees verder

VSM introduceert Nisyleen keelspray

Pijn bij het slikken en een droge keel, iedereen heeft er wel eens last van. Het afgelopen jaar hebben meer dan 8 miljoen Nederlanders van 18 jaar en ouder last gehad van keelpijn (Bron: Panelclix1).

Lees verder

Het product wat ik altijd gebruikte is er niet meer, wat nu?

Bij de Advieslijn van VSM melden zich af en toe consumenten die hun favoriete product niet meer vinden bij drogist of apotheek. Gelukkig kunnen de adviseuses van VSM een goed vervangend advies geven bij veel gezondheidsvragen. Kijk of hier een vervangend advies voor jou bij staat.

Lees verder

Weer 2 winnaars gouden wikkel actie!

Ken jij de gouden wikkel actie van VSM? In vijf VSM Eerste hulp kits, ergens in Nederland zit een gouden wikkel verstopt. Met deze tegoedbon krijg je van VSM een pakket ter waarde van € 200,-!

Er zijn afgelopen week twee gouden wikkels gevonden. De gelukkige winnaars kochten hun VSM Eerste hulp kit bij DA Visser in Schagen en BENU apotheek in Roermond. Ben jij de volgende winnaar? Er zijn nog 2 gouden wikkels verstopt.

De VSM Eerste hulp kit, handig voor thuis, in de auto of voor op vakantie.

Lees verder

Cardiospermum halicacabum, blaaserwt

Cardiospermum is een eenjarige, exotische klimplant, die in het Nederlands onder verschillende namen bekend is, zoals blaaserwt, blaasjeswingerd, hartzaad en ballonplant. Deze eenjarige soort is oorspronkelijk afkomstig uit Zuid-Amerika. In de Hortus Alkmaar is blaaserwt te vinden in de kas en bij de ingang van het bezoekerscentrum.

Lees verder

Mammietalks test Arnikind!

Mammietalks is het eerste sociale video platform waar moeders andere moeders helpen door hun ervaringen over producten te delen via onafhankelijke video’s. Voor ons testen ze Arnikind! Bekijk snel het filmpje!

Lees verder

En de winnaar is.. VSM!

VSM heeft de Kruidvat publieksprijs gewonnen in de categorie gezondheid.

Lees verder

Is je zomerapotheek compleet?

Is je zomerapotheek compleet? Het is goed om af en toe je voorraad te checken.

Lees verder

Waarom zou jij Plantival adviseren?

Ken jij iemand die een spannende tijd doormaakt, bijvoorbeeld een examen? Vertel bij opmerkingen waarom jij Plantival zou adviseren en maak kans op een gratis verpakking.

Lees verder

Valeriana officinalis, echte valeriaan

Echte valeriaan behoort tot de familie der valeriaanachtigen, waarin 13 geslachten en 400 soorten vertegenwoordigd zijn. Echte valeriaan is een overblijvende plant die tot 2 meter hoog kan worden. In mei verschijnen de roze bloemen. In de Hortus Alkmaar staat echte valeriaan langs de oevers en als productiebed achter in de tuin.

Lees verder

Gouden wikkel actie!

Ken jij de Gouden Wikkel actie van VSM? In vijf VSM Eerste hulp kits, ergens in Nederland zit een Gouden Wikkel verstopt. Met deze tegoedbon krijg je van VSM een pakket ter waarde van € 200,-!

Lees verder

Nederland heeft rust nodig!

Stress een epidemie
De Wereldgezondheidsorganisatie noemt stress een epidemie. Vermoeidheid, overbelasting en burn-out komen steeds vaker voor.

Lees verder

Mooi de zomer in met VSM

Ook zo’n zin om het zonnetje op te zoeken? Nu het echte warme weer nog even op zich laat wachten is er genoeg tijd om ons lijf klaar te maken voor die mooie, lange dagen; Benen scrubben en in de zelfbruiner, het haar extra verwennen met een masker en… je voeten zomerklaar maken!

Lees verder

Petitie ‘Handen af van de Homeopathie’ in Den Haag aangeboden

Op 23 april is de petitie ‘Handen af van de Homeopathie’ in Den Haag aangeboden. De bijna 60.000 handtekeningen werden door de Stichting Voor Vrije Keuze aan de Vaste Kamer Commissie voor VWS overhandigd.

Lees verder

De oranje- of kroningsbloem

Een andere naam voor goudsbloem (Calendula officinalis) is oranjebloem of kroningsbloem. Een vorstelijke naam voor een heilzaam plantje.

Lees verder

Geef je huid en tijd en aandacht deze lente!

Je huid is het orgaan met het grootste oppervlak en gewicht. Gemiddeld heeft de huid een oppervlakte van 1,7 m2. 16% van je gewicht bestaat uit huid!

Lees verder

Nieuwe wetgeving; antwoord op je vragen

Per 1 juli 2012 is de nieuwe wet op de homeopathie van kracht gegaan. Op een groot deel van de VSM verpakkingen (de homeopathische geneesmiddelen) mag niet meer staan waar je dit middel voor gebruiken kunt.

Lees verder

Komt een sporter bij de drogist..

Als wij hoesten of een andere gezondheidsklacht hebben, kopen we bij drogist of apotheek gewoon een product om ons beter te voelen. Maar hoe lost een (top) sporter zijn gezondheidsklachten eigenlijk op?

Lees verder

Voel je beter tips van VSM nieuwsbrief lezers

In de nieuwsbrief van januari vroegen we om "voel je beter" tips. In dit artikel staat wat onze nieuwsbrieflezers doen om zich beter te voelen als ze niet lekker zijn.

Lees verder

Hoe kwam onze Spiroflor commercial tot stand?

VSM heeft een nieuwe commercial laten maken voor Spiroflor. Dit hebben we samen gedaan met een grote groep reclamemakers, crowdsouring heet dat met een mooi woord. Dit leverde voor Spiroflor niet één, maar 25 kant-en-klare commercials op.

Lees verder

VSM nieuwe sponsor schaatsers Team Brandloyalty

Donderdag 4 oktober heeft de schaatsploeg van Jac Orie tijdens een persconferentie haar sponsoren voor het komende seizoen bekend gemaakt. VSM, de grootste aanbieder van natuurlijke geneesmiddelen in Nederland, heeft zich als sponsor aan het team verbonden. Het bedrijf uit Alkmaar is, naast hoofdsponsor BrandLoyalty, de partij die het snelste schaatsteam ter wereld ondersteunt op weg naar vele belangrijke toernooien, waaronder de Olympische Spelen van 2014.

Lees verder

Consument positief over homeopathie

Het blad ‘Roots’ heeft een maandelijkse poll. De ‘poll’vraag van augustus was: wat vind jij ervan dat de minister van volksgezondheid niet wil dat er op verpakkingen van homeopathische geneesmiddelen vermeld staat waarvoor ze gebruikt kunnen worden?

46% - belachelijk, homeopathie wordt weer in het verdomhoekje gestopt.
27% - lastig, hoe moet je nu een geschikt product kiezen?
27% - maakt mij niet uit, ik vond het toch al kwakzalverij.

Driekwart van de ‘poll’ stemmers is het blijkbaar niet eens met de minister. Heb jij de petitie al ondertekend? Doe het snel hier!

Lees verder

Consument wil product met indicatie

Patiënten en consumenten in ons land vinden het onbegrijpelijk dat op de verpakking van homeopathische geneesmiddelen voortaan niet meer mag staan voor welke klacht het gebruikt kan worden.

Lees verder

Handen af van Homeopathie

Al vanaf 1 juli mag van minister Schippers niet meer op verpakkingen en bijsluiters van homeopathische geneesmiddelen staan waarvoor ze gebruikt worden, omdat de werking niet wetenschappelijk bewezen is. Hierdoor verdwijnen homeopathische geneesmiddelen waarschijnlijk. Teken daarom nu hier de petitie!

Lees verder

Zelfzorg homeopathie staat onder druk

Bekende homeopathische zelfzorggeneesmiddelen zoals van A. Vogel en VSM dreigen uit de schappen van de apotheken en drogisterijen te verdwijnen.

Lees verder

naar de kassa
0 producten VSM Winkelmand: