Soms heb je van die dagen (zucht)... Vrijdag de dertiende? Of is 't gewoon vette pech? Eén troost, zo'n dag hebben we allemaal weleens. Oké, de één wat vaker dan de ander.

Zo'n dag dat je...

  • je kleine teen aan die stoelpoot stoot. Oei...
  • bijna je nek breekt over het rondslingerende speelgoed. Néééé
  • net niet op tijd doorhebt dat het keukenkastje openstaat. #$%^&*

Kusje erop en...

Maar wat te denken van kleine kinderen die de grotemensenwereld ontdekken? Dat doen zij letterlijk met vallen en opstaan. Want zo leren zij kruipen, lopen, fietsen, spelen, ravotten… Maar als je kleintje met dikke tranen naar je toekomt, is dat toch even slikken. Met een kusje erop en een dikke knuffel is de eerste schrik vaak zo voorbij. Het is fijn om de plek daarna direct te verkoelen en te verzorgen met VSM Kind Arnikind Vallen en stoten gel. Misschien zal de plek de dagen erna wel alle kleuren van de regenboog krijgen. Ook dan is het fijn om elke dag de huid nog even in te smeren.

Zo noemt onze kleine prinses Arnikind Vallen en stoten gel

Vallen is niet altijd erg

Het liefst zou je je kindje tegen van alles willen beschermen en natuurlijk is het niet fijn als ze zich stoten of als ze vallen. Maar ze leren er ook van. Want als ze leren hoe ze een val kunnen opvangen, doet dat goed voor het zelfvertrouwen. Kinderen die niet bang zijn om te vallen durven meer en dat is weer goed voor hun ontwikkeling.

Voor in huis, onderweg en op vakantie

De gel is zeker handig om in huis te hebben. Maar stop de tube ook gerust in je tas als je er een dagje op uitgaat; naar de speeltuin of lekker klimmen en klauteren in het bos. En eigenlijk mag Arnikind ook niet in je vakantiekoffer ontbreken.