Vakantie is een tijd van ontspannen, genieten en mooie herinneringen maken. Met je gezin, met vrienden, met elkaar: we-time! Eenmaal weer thuis gaat vaak alles zoals altijd weer door: de vakantiewas, de stofzuiger móet door het huis en de kasten worden gevuld. En voor je het weet zijn de kinderen weer naar school… dus even tijd voor jezelf: me-time!

Even helemaal niets

Even snel dit, even snel dat… de tijd vliegt en voor je het weet is je dag voorbij. Wat tijd voor jezelf schiet er vaak in, maar het is belangrijk om weer even op te laden. En dan niet met allerlei to-do’s in je hoofd. Gewoon even helemaal niets.

Hoe pak jij je me-time?

Wat ons betreft is er een gouden regel: me-time kent geen moeten. Sterker nog: niets moet… alles mag! Hieronder 5 tips voor jouw me-time moment.

1. Kort maar krachtig

Soms hoeft zo’n momentje niet lang te duren. Pak een kop koffie of thee en ga lekker op de bank met een tijdschrift. Of lees online een leuk artikel. Heb je wat meer tijd, spreek dan af met vriendinnen en ga lekker een stuk lopen. Als het kan in de natuur of het (stads)park. Gelijk even bijkletsen.

2. Maak van je badkamer een spa

Een verfrissende douche en extra aandacht voor je huid. Voor behoud van je zomerse kleurtje, maar ook al ter voorbereiding op de herfst die gaat komen. VSM Derma Calendulan is uitermate geschikt om je ruwe hielen, nagelriemen of droge huidplekjes te verzorgen en helpen herstellen.

3. Dagje shoppen

Plan alvast een dagje in om te gaan shoppen voor een nieuwe herfst- en winterlook. Altijd leuk om ergens naar uit te kijken.

4. Sporten

Sporten geeft een goed gevoel. Het bekende drempeltje om naar de sportschool te gaan of je hardloop schoenen aan te trekken is misschien herkenbaar. Even moed verzamelen en hup, pak die sporttas, flesje water, earplugs in en gaan…

5. Extra aandacht voor je spieren na sportieve inspanning 

Na het sporten kunnen je spieren soms wel wat extra verzorging gebruiken. VSM Spiroflor spray maakt vermoeide of zwaarbelaste spieren soepel. De spray verkoelt direct en bevat natuurlijke ingrediënten die een vitaliserend effect hebben.
En weet je wat zo handig is van deze spray? Deze is namelijk met één handbeweging gemakkelijk aan te brengen en sprayt in alle standen, zelfs ondersteboven. Ideaal voor gebruik voor lastig bereikbare plekken zoals rug, schouders en nek.

Wanneer heb jij je me-time gepland?