Vallen en opstaan in de sneeuw

Als je nog niet zo geoefend bent, is de kans groot dat je ook het letterlijke vallen en opstaan in de sneeuw gaat ervaren. Dan is het fijn als je VSM Arniflor gel of zalf ‚Äčin je koffer hebt gestopt. Het bevat het natuurlijke ingrediënt Arnica montana, dat natuurlijk niet voor niets “valkruid” heet. Speciaal voor de kleintjes is er VSM Kind Arnikind Vallen en stoten gel.

Soepele spieren

Wintersport kan een behoorlijke inspanning voor je spieren zijn en dat is waarschijnlijk wel te merken na een dag op de latten. Neem VSM Spiroflor warm mee om je spieren soepel te maken. Is ook prima te gebruiken bij een goede warming up. Of als je meer een koelend effect voor je vermoeide spieren wilt, dan kom je goed weg met VSM Spiroflor spray.  

Goed insmeren

Door de reflectie van de zon op de sneeuw, is de kans op zonnebrand groter. Vooral op gevoelige plekjes als je neus of oren. Smeer je goed in met een hoge beschermingsfactor en neem voor de zekerheid VSM Derma Calendulan zon mee als verkoelende aftersun (vanaf 2 jaar te gebruiken). Want vergis je niet in de kracht van de zon, ook als het bewolkt is. Draag daarom ook altijd een zonnebril.

Droge huid door kou

Een veelvoorkomend nadeel van de kou is een droge huid. Vooral je gezicht en je handen hebben hier vaak onder te lijden. Droge plekjes kun je prima verzorgen met VSM Derma Calendulan zalf. Dus ja, ook op je checklist!

Neus vrij

Niets is zo vervelend als je je niet lekker voelt tijdens je vakantie. Neem VSM Nisyleen neusspray mee om weer vrijer door je neus te ademen. Het bevat natuurlijke ingrediënten en is verlichtend en verzorgend voor je luchtwegen.

Zijn er ook kleintjes mee? Stop dan VSM Kind Nisykind neusspray in je koffer.