Bewust. Natuurlijk. VSM.

Als je bewust kiest om op een natuurlijke manier voor je gezondheid te zorgen, kies je voor VSM. 

VSM is voor iedereen, van alle leeftijden die bewust met zijn of haar gezondheid omgaat en die bewust voor producten met een natuurlijke oorsprong kiest. 

Zo geeft VSM je kracht uit de natuur.

Wat is bewust leven?

Bewust leven is iets waar veel mensen zich vandaag de dag mee bezig houden. Voor de een betekent dit gezonde en gevarieerde voeding en voldoende beweging. Een ander richt zich meer op het mentale. Op een natuurlijke manier voor je gezondheid zorgen past bij bewust leven.

De natuur als basisterra medica

In onze tuin "Terra Medica", waar we honderden verschillende soorten bloemen, planten en kruiden verbouwen, ligt de basis voor veel van onze producten. De natuurlijke ingrediënten ondersteunen je gezondheid. 

Voor iedereenVertrouwd en voor iedereen

Voor jou ontwikkelen en produceren wij producten die hun oorsprong vinden in de natuur en die je gezondheid ondersteunen. Dit doen we al meer dan 100 jaar, op een veilige, verantwoorde en milieuvriendelijke manier. Voor iedereen, van alle leeftijden. 
Speciaal voor kinderen hebben wij een complete serie kinderproducten op basis van natuurlijke ingrediënten ontwikkeld. VSM Kind producten zijn speciaal ontwikkeld voor baby’s en kinderen. Kwaliteit hebben wij hoog in ons vaandel staan. Zo kun je met een gerust hart vertrouwen op de producten van VSM Kind.