Natuurlijk opgroeien met VSM Kind

Je kindje ontwikkelt zich snel en de ene mijlpaal volgt de andere op. De eerste glimlach, de eerste stapjes, het eerste tandje, zoveel bijzondere en mooie gebeurtenissen. Tijdens het opgroeien is een goede gezondheid belangrijk voor de ontwikkeling. 

Als je kindje zich niet lekker voelt, wil je daar als ouder het liefst zo snel mogelijk wat aan doen. VSM Kind is de expert op het gebied van natuurlijk opgroeien. Wij weten precies wat er nodig is voor de eerste jaren van je kindje.

Bekijk alle VSM Kind producten

De natuur als basis

Al meer dan 30 jaar maken we homeopathische geneesmiddelen en natuurlijke gezondheidsproducten speciaal voor kinderen. We zoeken hierbij naar de beste ingrediënten die de natuur ons te bieden heeft. 

In onze tuin “Terra Medica” verbouwen we honderden verschillende soorten bloemen, planten en kruiden, waar de basis ligt voor veel van onze producten. Het is dan ook onze ambitie om een zo natuurlijk mogelijke oplossing aan te bieden.

Advies voor mama & kind

Opgroeien gaat met vallen en opstaan. Naast alle mooie momenten zijn ook baby- en kinderkwaaltjes een onderdeel van het opgroeien. Denk bijvoorbeeld aan darmkrampjes, doorkomende tandjes of waterpokken. In die situaties wil je natuurlijk het beste voor je kindje. Wij geven je graag advies bij een aantal veelvoorkomende kwaaltjes.

Advies bij kinderkwaaltjes

Mijlpalen

Wat vliegt de tijd. Dat zie je vooral aan je kleintje. De eerste levensfase zit boordevol mooie momenten, die je het liefst allemaal vast legt. De eerste stapjes, de eerste keer 'papa'of 'mama', de eerste keer logeren. Hoe bijzonder is het. Bekijk hier een mooi overzicht van alle mijlpalen die je kindje meemaakt tot aan de vierde verjaardag.  

Mijlpalen van je kleintje