Natuurlijk opgroeien met VSM Kind Arnikind
VSM Kind Arnikind Vallen en stoten gel
Gezondheidsproduct

VSM Kind Arnikind Vallen en stoten gel

 • Verzorgende eerste hulp gel
 • Voor de uiterlijke verzorging van blauwverkleuring van de huid
 • Verzorgt en ondersteunt het herstellend vermogen van de huid
 • Met de natuurlijke ingrediënten Arnica montana en Calendula officinalis
 • Vanaf de geboorte te gebruiken
12345
356 stemmen

Wat is Arnikind Vallen en stoten gel?

Arnikind Vallen en stoten gel is een verzorgende gel die speciaal is ontwikkeld als eerste hulpmiddel voor kinderen van 0 tot 6 jaar, die met vallen en opstaan leren kruipen, lopen, fietsen en spelen.

Groot worden gaat met vallen, opstaan en weer doorgaan. Bij het ontdekken van de grotemensenwereld gaan kindjes vaak als kleine avonturiers door het leven. De motoriek van kinderen is volop in ontwikkeling en hierdoor gaat het leren kruipen en lopen vaak met vallen en opstaan. Zijn ze weer wat groter, dan kunnen ze tijdens het fietsen, spelen en ravotten vallen of zich stoten. Met een kusje en een dikke knuffel van papa of mama is de eerste schrik zo weer voorbij.

Daarna kan Arnikind Vallen en stoten gel worden gebruikt om de huid te verzorgen. Arnikind Vallen en stoten gel is een eerste hulpmiddel voor kinderen en bevat de natuurlijke ingrediënten Arnica montana (valkruid) en Calendula officinalis (goudsbloem). De gel is een plantaardig middel, ofwel zonder dierlijke ingrediënten.

Heb je nog vragen over Arnikind Vallen en stoten gel? Neem contact met ons op voor persoonlijk advies. We helpen je graag.

Hoe te gebruiken

Arnikind Vallen en stoten gel is uitsluitend bestemd voor uitwendig gebruik op de intacte huid. De gel 2 tot 3 keer per dag op de te verzorgen plekken aanbrengen en licht inmasseren. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Download gebruiksaanwijzing

Ingrediënten

Aqua, alcohol, Calendula officinalis extract, carbomer, Arnica montana extract, methylparaben, sodium hydroxide, disodium EDTA.

Veelgestelde vragen

 • Hoelang is Arnikind Vallen en stoten gel houdbaar?

  Op de verpakking van Arnikind Vallen en stoten gel staat geen houdbaarheidsdatum vermeld. In een ongeopende verpakking is Arnikind Vallen en stoten gel namelijk langdurig (maar niet onbeperkt) houdbaar. In het algemeen is het geen probleem als je Arnikind Vallen en stoten gel bijvoorbeeld een jaar na aanschaf voor het eerst gaat gebruiken. Het is echter niet verstandig om het eerst jarenlang in de kast te laten staan en daarna pas te starten met het gebruik.

Anderen bekeken ook

VSM Kind Calendulan kinderemulsieGezondheidsproduct

VSM Kind Calendulan kinderemulsie

12345
295 stemmen

Voor de verzorging van de huid na waterpokken.

Bekijk product
Arniflor gelGezondheidsproduct

Arniflor gel

12345
488 stemmen

Voor de uiterlijke verzorging van blauwverkleuring van de huid.

Bekijk product
Calendulan gelVerzorgingsproduct

Calendulan gel

12345
336 stemmen

Verkoelt en verzorgt de huid.

Bekijk product

  Meer weten?

  Voor informatie

  0115 - 563200

  Start een chat

  Stuur een e-mail

  [email protected]

  KOAG 105-0212-0124 | © VSM