Natuurlijk opgroeien met VSM Kind Calendulan
Calendula_Officinalis_Calendulan
VSM Kind Calendulan kinderemulsie
Gezondheidsproduct

VSM Kind Calendulan kinderemulsie

 • Voor de verzorging van de huid na waterpokken
 • Verkoelt de huid
 • Bevat het natuurlijke ingrediënt Calendula officinalis
 • Vanaf de geboorte te gebruiken
12345
98 stemmen

Nieuws

In 2019 had Nederland te maken met grote aantallen eikenprocessierupsen. Ook dit jaar is de rups veelvuldig in het nieuws: de nesten zijn namelijk weer volop aanwezig. Wil je weten hoe je jezelf en je kindje goed voorbereid op dit insect? Lees dan hier ons advies!

Speciaal voor kinderen hebben wij verschillende producten in ons assortiment die de huid verkoelen en verzorgen, zoals VSM Kind Calendulan kinderemulsie en VSM Kind Prrrikweg spray.

Wat is VSM Kind Calendulan kinderemulsie?

Hè hè, je kindje is eindelijk van die vervelende waterpokken af. Maar als de waterpokken eindelijk weg zijn kan de huid nog wel wat extra verzorging gebruiken.

Calendulan kinderemulsie verkoelt en verzorgt de huid van je kindje na waterpokken. De emulsie is een plantaardig product en bevat onder andere extract van verse, bloeiende Calendula officinalis (goudsbloem) dat een positieve invloed heeft op de huid. Calendula ondersteunt het herstellend vermogen van de huid en verhoogt de weerstand van de huid. Een tweede belangrijk bestanddeel van dit product is kamfer. Van oudsher wordt kamfer door haar verkoelende en zuiverende invloed veel toegepast in huidproducten. Daarnaast bevat de emulsie ook Persea gratissima (avocado-olie) en Hamamelis virginiana (toverhazelaar), die beide een bijdrage leveren aan de verzorging van de huid.

Door de eigenschappen van deze componenten te combineren kan Calendulan kinderemulsie goed worden ingezet bij de uitwendige verzorging van de huid na waterpokken. De emulsie kan ook gebruikt worden voor de verzorging en verzachting van de huid na het in aanraking komen met brandharen van de eikenprocessierups.

Hoe te gebruiken

De te verzorgen plekken twee tot drie maal per dag voorzichtig deppen met Calendulan kinderemulsie, eventueel met behulp van een watje of tissue.

De emulsie is uitsluitend bestemd voor uitwendig gebruik op de intacte huid. Niet gebruiken in de omgeving van de neus, mond en ogen.

Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Ingrediënten

Aqua, Hamamelis virginiana distillate, alcohol, Calendula officinalis extract, glycerin, Persea gratissima oil, cetearyl alcohol, camphor, ceteareth-20, triethanolamine, sorbic acid, methylparaben.

Gebruiksaanwijzing

Download hier de gebruiksaanwijzing van Calendulan kinderemulsie.

Download

Anderen bekeken ook

VSM Kind Arnikind Vallen en stoten gelGezondheidsproduct

VSM Kind Arnikind Vallen en stoten gel

12345
143 stemmen

Verzorgende eerste hulp gel voor de uiterlijke verzorging van blauwverkleuring van de huid.

Bekijk product
VSM Kind Prrrikweg sprayGezondheidsproduct

VSM Kind Prrrikweg spray

12345
55 stemmen

Voor de verzorging van de geprikkelde en rode huid na insectensteken.

Bekijk product
Calendulan gelVerzorgingsproduct

Calendulan gel

12345
35 stemmen

Verkoelt en verzorgt de huid. Met het natuurlijke ingrediënt Calendula officinalis.

Bekijk product

  Meer weten?

  Voor informatie

  0115 - 563200

  Start een chat

  Stuur een e-mail

  [email protected]

  KOAG 105-0212-0124 | © VSM