Natuurlijk opgroeien met VSM Kind Prrrikweg
Echinacea_pallida_Prrrikweg
VSM Kind Prrrikweg spray
Gezondheidsproduct

VSM Kind Prrrikweg spray

 • Verzacht en verkoelt de huid snel, onder andere bij insectensteken en -beten
 • Bevat natuurlijke ingrediënten
 • Vanaf de geboorte te gebruiken
 • Handige sprayflacon: gevoelige plek aanraken niet nodig
 • Ook bij kwallenbeten, na aanraking van brandnetels en na aanraking met brandharen van de eikenprocessierups
12345
55 stemmen

Nieuws

In 2019 had Nederland te maken met grote aantallen eikenprocessierupsen. Ook dit jaar is de rups veelvuldig in het nieuws: de nesten zijn namelijk weer volop aanwezig. Wil je weten hoe je jezelf en je kindje goed voorbereid op dit insect? Lees dan hier ons advies!

Speciaal voor kinderen hebben wij verschillende producten in ons assortiment die de huid verkoelen en verzorgen, zoals VSM Kind Prrrikweg spray en VSM Kind Calendulan kinderemulsie.

Wat is VSM Kind Prrrikweg spray?

In de zomer wil je lekker genieten van het weer en van je gezin. Heerlijk naar buiten, naar het strand, naar het park, naar de duinen of gewoon in de achtertuin! Maar daarnaast is de zomer ook het seizoen van muggen, wespen, bijen, kwallen en brandnetels, die voor gemene steken, beten en prikken kunnen zorgen.

De eerste schrik van een insectensteek is vaak met een knuffel wel voorbij. Maar de huid rondom de insectenbeet of -steek blijft vaak langer gevoelig en aanraken is dan niet zo fijn. Gelukkig is dat met Prrrikweg spray niet nodig.

Prrrikweg spray is vanaf de geboorte te gebruiken. Het verzacht en verkoelt de huid snel bij insectensteken en beten zoals van muggen, wespen en bijen, maar ook bij kwallenbeten, na aanraking van brandnetels en na aanraking met brandharen van de eikenprocessierups. Kinderen vinden het vaak niet fijn om aangeraakt te worden op de plek waar ze gestoken zijn. Met de handige sprayflacon kun je Prrrikweg spray makkelijk van een kleine afstand op de huid sprayen. Aanraken van de gevoelige plek is dus niet nodig!

De meeste insectensteken of –beten veroorzaken slechts plaatselijk een rode en gevoelige huid. Vooral de muggenbeet staat hierom bekend. Bij wespensteken kan daarnaast ook een scherp, branderig gevoel ontstaan. Bijen kunnen hun angel in de huid achterlaten. De angel kan het beste met de nagel of een mesje weggekrabd worden (liever niet met een pincet). Bij insectensteken en na aanraking met brandnetels kun je Prrrikweg spray direct aanbrengen.

Bij een kwallenbeet is vaak een groter huidoppervlak aangedaan en voelt de huid rood, geprikkeld en branderig aan. Bij kwallenbeten kan de huid het beste worden afgespoeld met zeewater. Is zeewater niet voorhanden, spoel dan niet af. Verwijder (met handschoenen of pincet) eventuele resten van tentakels en behandel de huid eventueel met azijn om de nematocysten (stekende delen) te inactiveren. Gebruik daarna Prrrikweg spray om de huid te verzachten.

Hoe te gebruiken

Spray de vloeistof vanaf 3-5 cm afstand in een dunne laag op de gewenste plek(ken) en laat het intrekken. De handeling indien gewenst meerdere malen per dag herhalen. Alleen gebruiken op de intacte huid. Niet in de richting van de mond, neus of ogen spuiten.

Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Ingrediënten

Hamamelis virginiana distillate, alcohol, aqua, Echinacea pallida extract, Urtica urens extract, Ledum palustre extract, aroma, Cymbopogon winterianus herb oil, Eucalyptus globulus leaf/twig oil, PEG-40 hydrogenated castor oil, carbomer, triethanolamine, methylparaben, disodium EDTA, limonene, geraniol, citronellol, citral, linalool, eugenol.

Gebruiksaanwijzing

Download hier de gebruiksaanwijzing van Prrrikweg spray.

Download

Anderen bekeken ook

VSM Kind Calendulan kinderemulsieGezondheidsproduct

VSM Kind Calendulan kinderemulsie

12345
98 stemmen

Voor de verzorging van de huid na waterpokken.

Bekijk product
Prrrikweg gelGezondheidsproduct

Prrrikweg gel

12345
102 stemmen

Verzorgt de geprikkelde en rode huid na insectensteken Verkoelend effect en snelle...

Bekijk product
Prrrikweg rollerGezondheidsproduct

Prrrikweg roller

12345
25 stemmen

Grote wespenplaag op komst! Voor de verzorging van de geprikkelde en rode huid na...

Bekijk product

  Meer weten?

  Voor informatie

  0115 - 563200

  Start een chat

  Stuur een e-mail

  [email protected]

  KOAG 105-0212-0124 | © VSM