Disclaimers VSM website

Groene aquarel
Disclaimers VSM website

Medische disclaimer

De inhoud van deze website is met de grootste zorg samengesteld. Desondanks kan Heel Biologische Geneesmiddelen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor het al of niet bereiken van het te verwachten resultaat en eventuele consequenties daarvan, ontstaan uit het opvolgen van adviezen vanaf deze website. Sommige kwalen of aandoeningen zijn niet of minder geschikt voor zelfmedicatie, raadpleeg hiervoor tijdig uw huisarts of specialist. Als er bij gebruik van een geneesmiddel na een aantal weken nog geen verbetering zichtbaar is of als de kwaal is verslechterd, wordt aangeraden uw huisarts of specialist te raadplegen. Heel Biologische Geneesmiddelen gebruikt uw persoonlijke gegevens alleen voor VSM doeleinden. 

Uw gegevens zullen niet worden verstrekt aan derden.

Copyright

De inhoud van deze website, met de daarin opgenomen gegevens, foto’s, illustraties, teksten, overige content en combinaties daarvan zijn beschermd door auteursrecht en eigendomsrecht. Deze rechten berusten bij Heel Biologische Geneesmiddelen B.V. te Axel. Zonder voorafgaande toestemming van Heel Biologische Geneesmiddelen is het niet toegestaan teksten of beelden van deze site of enig ander onderdeel daarvan te kopiëren.

Meer weten?

Neem contact met ons op

bel, chat, app of mail ons
Zorgen voor jouw gezondheid zit in onze natuur

Je wilt natuurlijk het liefst gezond zijn én gezond blijven. Je lichaam is van nature krachtig en kan dus heel veel zelf. VSM ondersteunt je lichaam hierbij met producten op natuurlijke basis.

VSM geeft je kracht uit de natuur.

Social media
* Zonder specifieke therapeutische indicatie toegepast volgens principes van homeopathische geneeswijze. Lees voor gebruik de bijsluiter. **Traditioneel kruidengeneesmiddel. Toepassing uitsluitend gebaseerd op langdurige gebruikservaring. Lees voor gebruik de bijsluiter.
© VSM geeft je kracht uit de natuur  ·  KOAG/KAG -nr. 5-0623-671