Over ons

Je wilt natuurlijk het liefst gezond zijn én gezond blijven. Je lichaam is van nature krachtig en kan dus heel veel zelf. Soms kan het hierin extra ondersteuning gebruiken.

met kracht uit de natuur
Groene aquarel
Over ons
VSM Kind Arnikind

Al meer dan 100 jaar

Je kiest bewust om op een natuurlijke manier voor je gezondheid te zorgen. Wij begrijpen dat. Voor jou ontwikkelen en produceren wij producten die hun oorsprong vinden in de natuur en die je gezondheid ondersteunen.

Dit doen we al meer dan 100 jaar op een veilige, verantwoorde en milieuvriendelijke manier.

VSM blaadje
VSM Prrrikweg

Oorsprong in de natuur

Je lichaam is van nature krachtig en kan dus heel veel zelf. Soms kan het hierin extra ondersteuning gebruiken. Wij ondersteunen het lichaam met natuurlijke producten; producten die hun oorsprong vinden in de natuur.

Zo geeft VSM je kracht uit de natuur.

VSM Derma Cardiflor

Het assortiment

Het assortiment bestaat uit verzorgingsproducten, gezondheidsproducten, kruidengeneesmiddelen en homeopathische geneesmiddelen.

Wij maken altijd gebruik van natuurlijke, actieve bestanddelen in onze producten.

VSM Derma Calendulan

Voor iedereen, voor alle leeftijden

Vandaag de dag staan wij voor: het lichaam kan veel zelf. Met onze producten ondersteunen wij wat van nature al krachtig is. De betekenis die wij geven voor onze gebruikers, is: “ik wil mezelf goed blijven voelen”.

Wij zijn er voor iedereen van alle leeftijden die zijn of haar gezondheid belangrijk vindt.

VSM Kind

Speciaal voor kinderen

Speciaal voor kinderen en baby’s hebben wij een complete serie kinderproducten op basis van natuurlijke ingrediënten ontwikkeld: VSM Kind. Kwaliteit hebben wij hoog in ons vaandel staan. Zo kun je met een gerust hart vertrouwen op de producten van VSM Kind.

Natuurlijk opgroeien doe je met VSM Kind.

Meer weten?

Neem contact met ons op

bel, chat, app of mail ons
Zorgen voor jouw gezondheid zit in onze natuur

Je wilt natuurlijk het liefst gezond zijn én gezond blijven. Je lichaam is van nature krachtig en kan dus heel veel zelf. VSM ondersteunt je lichaam hierbij met producten op natuurlijke basis.

VSM geeft je kracht uit de natuur.

Social media
* Zonder specifieke therapeutische indicatie toegepast volgens principes van homeopathische geneeswijze. Lees voor gebruik de bijsluiter. **Traditioneel kruidengeneesmiddel. Toepassing uitsluitend gebaseerd op langdurige gebruikservaring. Lees voor gebruik de bijsluiter.
© VSM geeft je kracht uit de natuur  ·  KOAG/KAG -nr. 5-0623-671