Blog Baby & Kind

Mijlpaal van je kindje: Logeren!

Als je kindje gaat logeren is dat een hele mijlpaal. Lees hier alles over deze mijlpaal!
Mijlpaal van je kindje: Logeren!
Geplaatst op 11 augustus 2022

Tandenborstel, pyjama en niet te vergeten de lievelingsknuffel. Alles moet mee als je kindje gaat logeren. Waarschijnlijk is het niet de eerste keer, maar je kleintje is zich er nu écht van bewust wat er gaat gebeuren en verheugt zich hier op. Uiteraard wordt zelf het koffertje ingepakt en naar beneden getild. Het is ook een beetje spannend! Niet alleen voor je kleintje, maar ook voor jou.

Een lekker nachtje weg

Waarschijnlijk ga je zelf sinds lange tijd weer een nachtje (of voor de gelukkigen zelfs een heel weekend) ergens heen. Heel erg leuk! Ook voor je kleintje, want die gaat lekker logeren. Voor de eerste keer kan je kindje het koffertje inpakken, wat een feest! Ook voor opa en oma (of een ander logeeradresje) staan een aantal gezellige dagen voor de deur. Waarschijnlijk zijn de komende dagen vol gepland met allemaal leuke uitjes en activiteiten.
Het is goed om je kleintje van te voren over het logeerpartijtje te vertellen. Dat kan bijvoorbeeld door samen het koffertje in te pakken. Hoe leuk is dat! Daarnaast is het goed om vaste rituelen zoals een boekje lezen of liedje zingen voor het slapen gaan door te geven aan opa en oma. 

Spannend, maar ook heel gezellig!

Bij opa en oma thuis zal het niet echt vreemd zijn, maar nu zonder mama of papa én dan ook nog een nachtje bij opa en oma slapen, dat kan best wel even spannend zijn. Maar maak je geen zorgen, als jullie eenmaal weg zijn, zal je kleine voldoende afleiding krijgen.

Opa en oma zullen er vast wel voor zorgen dat je kleintje zich niet zal vervelen! Mocht het naar bed gaan iets stroever verlopen dan thuis, gaan ze je dit waarschijnlijk toch niet vertellen. Dus het enige dat je hoeft te doen, is ontspannen en genieten! 😉

Ook interessant

Baby & Kind Mijlpaal van je kindje: Bedtijd!
VSM Kind
Wat is een goede bedtijd voor je kindje en hoeveel moeten kinderen slapen? In deze blog lees je ons advies!
Lees bericht
2 min
Baby & Kind Mijlpaal van je kindje: Samen spelen!
VSM Kind
Als je kindje begint te spelen met andere kindjes is dat een hele mijlpaal. Lees hier alles over deze mijlpaal!
Lees bericht
2 min
Baby & Kind Mijlpaal van je kindje: Vrije tijd doorbrengen!
VSM Kind
Wat ga je doen met je kindje in zijn vrije tijd? Zet je je kindje voor de tv of ga je iets ondernemen samen? Wij geven je inspiratie!
Lees bericht
3 min

Meer weten?

Neem contact met ons op

bel, chat, app of mail ons
Zorgen voor jouw gezondheid zit in onze natuur

Je wilt natuurlijk het liefst gezond zijn én gezond blijven. Je lichaam is van nature krachtig en kan dus heel veel zelf. VSM ondersteunt je lichaam hierbij met producten op natuurlijke basis.

VSM geeft je kracht uit de natuur.

Social media
* Zonder specifieke therapeutische indicatie toegepast volgens principes van homeopathische geneeswijze. Lees voor gebruik de bijsluiter. **Traditioneel kruidengeneesmiddel. Toepassing uitsluitend gebaseerd op langdurige gebruikservaring. Lees voor gebruik de bijsluiter.
© VSM geeft je kracht uit de natuur  ·  KOAG/KAG -nr. 5-0623-671