Blog Baby & Kind Huid

Tegen een stootje kunnen

Wat kan je doen als je kindje is gevallen of zich heeft gestoten? Lees het in deze blog!
Tegen een stootje kunnen
Geplaatst op 10 augustus 2022

Soms heb je van die dagen (zucht)… Vrijdag de dertiende? Of is ’t gewoon vette pech? Eén troost, zo’n dag hebben we allemaal weleens. Oké, de één wat vaker dan de ander. Zo’n dag dat je bijna valt over rondslingerend speelgoed of dat de tafelpoot een beetje in de weg staat.

Vallen en opstaan

Maar wat te denken van kleine kinderen die de grotemensenwereld ontdekken? Dat doen zij letterlijk met vallen en opstaan. Want zo leren zij kruipen, lopen, fietsen, spelen, ravotten… Maar als je kleintje met dikke tranen van de schrik naar je toekomt, is dat toch even slikken.

Een kusje erop en verzorgen

Met een kusje erop en een dikke knuffel is de eerste schrik vaak zo voorbij. Het is fijn om de plek daarna direct te verzorgen met VSM Kind Arnikind Vallen en stoten gel. Misschien zal de plek de dagen erna wel alle kleuren van de regenboog krijgen. Ook dan is het fijn om elke dag de huid nog even in te smeren.

Vallen is meestal niet erg

Het liefst zou je je kindje tegen van alles willen beschermen en natuurlijk is het niet fijn als ze zich stoten of als ze vallen. Maar ze leren er ook van. Want als ze leren hoe ze een val kunnen opvangen, doet dat goed voor het zelfvertrouwen. Kinderen die niet bang zijn om te vallen, durven meer en dat is weer goed voor hun ontwikkeling.

Voor in huis, onderweg en op vakantie

Arnikind is handig om in huis te hebben, maar is ook bruikbaar op vakantie. En denk ook eens aan de gel als je de tassen pakt voor een dagje speeltuin of lekker klimmen en klauteren in het bos.

Ook interessant

Baby & Kind Lange weekenden én meivakantie: wat gaan we doen met de kids?
VSM Kind Arnikind
Ben je op zoek naar inspiratie voor buitenactiviteiten met de kids in de vakantie? Lees hier de leukste buitenactiviteiten met je kinderen!
Lees bericht
3 min
Spieren Schaatsen op natuurijs: leuk, maar ook een beetje gevaarlijk…
VSM Arniflor
Ga je lekker schaatsen op (natuur)ijs? Met deze tips ga schaats jij soepeltjes over het ijs!
Lees bericht
3 min
Baby & Kind Mijlpaal van je kindje: Eerste stapjes!
VSM Kind
Als je baby begint met de eerste stapjes is dat een hele mijlpaal. Lees hier alles over deze mijlpaal!
Lees bericht
2 min

Meer weten?

Neem contact met ons op

bel, chat, app of mail ons
Zorgen voor jouw gezondheid zit in onze natuur

Je wilt natuurlijk het liefst gezond zijn én gezond blijven. Je lichaam is van nature krachtig en kan dus heel veel zelf. VSM ondersteunt je lichaam hierbij met producten op natuurlijke basis.

VSM geeft je kracht uit de natuur.

Social media
* Zonder specifieke therapeutische indicatie toegepast volgens principes van homeopathische geneeswijze. Lees voor gebruik de bijsluiter. **Traditioneel kruidengeneesmiddel. Toepassing uitsluitend gebaseerd op langdurige gebruikservaring. Lees voor gebruik de bijsluiter.
© VSM geeft je kracht uit de natuur  ·  KOAG/KAG -nr. 5-0623-671