Blog Huid

Deze producten ondersteunen jou in de zomer!

De zomer kan heerlijk zijn, maar je lichaam krijgt soms ook een hoop te verduren. Deze producten ondersteunen jou in de zomer!
Deze producten ondersteunen jou in de zomer!
Geplaatst op 10 augustus 2022

Aangename temperaturen, een lekker zonnetje en een strakblauwe lucht. De zomer kan heerlijk zijn, maar je lichaam heeft het soms ook zwaar. Je bent misschien veel in het water, je huid wordt blootgesteld aan flink wat zonnestralen en je gaat weer enthousiast buiten bewegen. Hierbij kan jouw lichaam misschien wel wat extra ondersteuning gebruiken.

Lekker van de zomer genieten

Geniet jij van de zomermaanden of kan je niet wachten tot de temperaturen weer dalen onder de 20 graden? Hoe dan ook, elk seizoen heeft zijn mooie eigenschappen, maar helaas ook zijn mindere kanten. In de zomer kan je vaak genieten van een lekker zonnetje en misschien neem je wel een duik in de zee. Daartegenover voelt je huid vaker droog aan en heb je meer kans op zwaarbelaste spieren als je buiten gaat bewegen. En wat denk je van de zoemende muggen rond je hoofd? Gelukkig hebben wij een aantal producten die je kunnen helpen om je lichaam op een natuurlijke manier te ondersteunen.

Een insectenbeet? Verzorg je huid met Prrrikweg

Muggen, wespen, kwallen… Ze zijn volop aanwezig in de zomermaanden. Voor je het weet, heb je een insecten- of kwallenbeet te pakken. Gebruik in zo’n situatie Prrrikweg om de geprikkelde en rode huid te verzorgen, verzachten en verkoelen. Wist je dat Prrrikweg verkrijgbaar is in 3 vormen? We hebben een Prrrikweg gel, Prrrikweg roller en Prrrikweg spray. Net wat je het prettigst vindt!

Verzorging van de droge en licht verbrande huid

Bij zomerse activiteiten als zwemmen en zonnen moet je huid hard werken. Heb je droge en schrale plekjes op je huid? Gebruik dan Derma Calendulan zalf voor intensieve verzorging van je huid. Iets te lang in de zon gezeten waardoor je huid licht is verbrand? Dan is er Derma Calendulan zon: een verkoelende aftersun. Smeren maar!

Iets te enthousiast buiten actief geweest?

Buiten actief bezig zijn vinden veel mensen heerlijk: denk maar aan tuinieren, hardlopen of fietsen. Soms leidt dit tot zwaarbelaste en stijve spieren. Denk dan eens aan Spiroflor warm om het herstel van je spieren te ondersteunen. In dezelfde situaties zit een ongelukje vaak in een klein hoekje, zowel voor jou als voor kinderen. Arniflor gel en Arniflor zalf bieden natuurlijke eerste hulp bij een blauwe plek. Speciaal voor kinderen hebben we Arnikind Vallen en stoten gel. Een kusje erop, de huid verzorgen met Arnikind Vallen en stoten gel en kinderen kunnen gelijk weer lekker verder spelen!

Ook interessant

Huid Intensieve huidverzorging belangrijk voor de zomer
VSM Derma Calendulan
In de zomer is je huid droger en gevoeliger. In deze blog lees je hoe je je huid extra goed kunt verzorging in de zomer!
Lees bericht
3 min
Huid 5 tips voor de verzorging van een eczeem-gevoelige huid in de zomer
VSM Derma Cardiflor
Heb jij een eczeem-gevoelige huid? Let dan extra op je huid in de zomer. Lees hier onze verzorgingstips voor de zomer!
Lees bericht
3 min
Huid Waarom vliegen muggen altijd rond je hoofd?
VSM Prrrikweg
Het zoemende geluid van muggen… Oh, wat kan dat irritant zijn! Het lijkt ook wel of ze altijd rond je hoofd vliegen. Weet je waarom ze dat doen?
Lees bericht
2 min

Meer weten?

Neem contact met ons op

bel, chat, app of mail ons
Zorgen voor jouw gezondheid zit in onze natuur

Je wilt natuurlijk het liefst gezond zijn én gezond blijven. Je lichaam is van nature krachtig en kan dus heel veel zelf. VSM ondersteunt je lichaam hierbij met producten op natuurlijke basis.

VSM geeft je kracht uit de natuur.

Social media
* Zonder specifieke therapeutische indicatie toegepast volgens principes van homeopathische geneeswijze. Lees voor gebruik de bijsluiter. **Traditioneel kruidengeneesmiddel. Toepassing uitsluitend gebaseerd op langdurige gebruikservaring. Lees voor gebruik de bijsluiter.
© VSM geeft je kracht uit de natuur  ·  KOAG/KAG -nr. 5-0623-671