Aangename temperaturen, een lekker zonnetje en een strakblauwe lucht. De zomer kan heerlijk zijn, maar je lichaam heeft het soms ook zwaar. Je bent misschien veel in het water, je huid wordt blootgesteld aan flink wat zonnestralen en je gaat weer enthousiast buiten bewegen. Met een beetje natuurlijke ondersteuning komt jouw lichaam de zomer goed door!

Onbezorgd van de zomer genieten

Geniet jij van de zomermaanden of kan je niet wachten tot de temperaturen weer dalen onder de 20 graden? Hoe dan ook, elk seizoen heeft zijn mooie eigenschappen, maar helaas ook zijn mindere kanten. In de zomer kan je vaak genieten van een lekker zonnetje en misschien neem je wel een duik in de zee. Daartegenover voelt je huid vaker droog aan en heb je meer kans op een lichte blessure als je buiten gaat bewegen. En wat denk je van de zoemende muggen rond je hoofd? Gelukkig hebben wij een aantal producten die je kunnen helpen om je lichaam op een natuurlijke manier te ondersteunen.

Een insectenbeet? Verzorg je huid met Prrrikweg

Muggen, wespen, kwallen... Ze zijn volop aanwezig in de zomermaanden. Voor je het weet, heb je een insecten- of kwallenbeet te pakken. Gebruik in zo'n situatie Prrrikweg om de geprikkelde en rode huid te verzorgen, verzachten en verkoelen. Wist je dat Prrrikweg verkrijgbaar is in 3 vormen? We hebben een gel, roller en spray. Net wat je het prettigst vindt!

Verzorging van de droge en licht verbrande huid

Bij zomerse activiteiten als zwemmen en zonnen moet je huid hard werken. Heb je droge en schrale plekjes op je huid? Gebruik dan Derma Calendulan zalf voor intensieve verzorging van je huid. Iets te lang in de zon gezeten waardoor je huid licht is verbrand? Dan is er Derma Calendulan zon: een verkoelende aftersun. Smeren maar!

Iets te enthousiast buiten actief geweest?

Buiten actief bezig zijn vinden veel mensen heerlijk: denk maar aan tuinieren, hardlopen of fietsen. Soms leidt dit tot zwaarbelaste en stijve spieren. Denk dan eens aan Spiroflor warm om het herstel van je spieren te ondersteunen. In dezelfde situaties zit een ongelukje vaak in een klein hoekje, zowel voor jou als voor kinderen. Arniflor gel en zalf bieden natuurlijke eerste hulp bij blauwverkleuring van de huid. Speciaal voor kinderen hebben we Arnikind Vallen en stoten gel. Een kusje erop, de huid verzorgen met Arnikind Vallen en stoten gel en kinderen kunnen gelijk weer lekker verder spelen!