Blog Huid

Van we-time naar me-time: 5 tips ná de vakantie

Ben je na de vakantie met het gezin wel even toe aan tijd voor jezelf? Met deze tips kom jij even toe aan tijd voor jezelf!
Van we-time naar me-time: 5 tips ná de vakantie
Geplaatst op 10 augustus 2022

Vakantie is een tijd van ontspannen, genieten en mooie herinneringen maken. Met je gezin, met vrienden, met elkaar: we-time! Eenmaal terug thuis gaat vaak alles weer door zoals altijd: de vakantiewas, de stofzuiger móet door het huis en de kasten worden gevuld. Voor je het weet zijn de kinderen weer naar school… dus even tijd voor jezelf: me-time!

Even helemaal niets

Even snel dit, even snel dat… de tijd vliegt en voor je het weet, is je dag voorbij. Wat tijd voor jezelf schiet er vaak bij in, maar het is belangrijk om weer even op te laden. En dan niet met allerlei to-do’s in je hoofd. Gewoon even helemaal niets.

Hoe pak jij je me-time?

Wat ons betreft, is er 1 gouden regel: me-time kent geen moeten. Sterker nog: niets moet… alles mag! Hieronder 5 tips voor jouw me-time moment.

1. Kort maar krachtig

Soms hoeft zo’n momentje niet lang te duren. Pak een kop koffie of thee en ga lekker op de bank zitten met een tijdschrift of een (luister)boek. Heb je wat meer tijd, spreek dan af met vriend(inn)en en ga lekker een stuk lopen in de natuur of het (stads)park. Gelijk even bijkletsen.

2. Maak van je badkamer een spa

Een verfrissende douche en extra aandacht voor je huid. Voor behoud van je zomerse kleurtje, maar ook al ter voorbereiding op de herfst die gaat komen. VSM Derma Calendulan zalf is uitermate geschikt om je ruwe hielen, nagelriemen of droge huidplekjes te verzorgen en te helpen herstellen.

3. Dagje shoppen

Plan alvast een dagje in om te gaan shoppen voor een nieuwe herfst- en winterlook. Altijd leuk om ergens naar uit te kijken.

4. Sporten

Sporten geeft een goed gevoel. Het bekende drempeltje om naar de sportschool te gaan of je hardloopschoenen aan te trekken is misschien herkenbaar. Even moed verzamelen en hup, pak die sporttas, flesje water, earplugs in en gaan…

5. Extra aandacht voor je spieren na sportieve inspanning 

Na het sporten kunnen je spieren soms wel wat extra verzorging gebruiken. VSM Spiroflor warm maakt vermoeide of zwaarbelaste spieren soepel. De gel geeft na enkele minuten een warm gevoel en bevat natuurlijke ingrediënten die het herstel van spieren en pezen ondersteunen.

Wat ga jij doen met je me-time?

Ook interessant

Spieren Lekker hard lopen
VSM Spiroflor warm
Ga je wel eens hardlopen? Met deze tips zorg je goed voor je lichaam vóór, tijdens en ná het sporten!
Lees bericht
3 min
Baby & Kind Lange weekenden én meivakantie: wat gaan we doen met de kids?
VSM Kind Arnikind
Ben je op zoek naar inspiratie voor buitenactiviteiten met de kids in de vakantie? Lees hier de leukste buitenactiviteiten met je kinderen!
Lees bericht
3 min
Huid Intensieve huidverzorging belangrijk voor de zomer
VSM Derma Calendulan
In de zomer is je huid droger en gevoeliger. In deze blog lees je hoe je je huid extra goed kunt verzorging in de zomer!
Lees bericht
3 min

Meer weten?

Neem contact met ons op

bel, chat, app of mail ons
Zorgen voor jouw gezondheid zit in onze natuur

Je wilt natuurlijk het liefst gezond zijn én gezond blijven. Je lichaam is van nature krachtig en kan dus heel veel zelf. VSM ondersteunt je lichaam hierbij met producten op natuurlijke basis.

VSM geeft je kracht uit de natuur.

Social media
* Zonder specifieke therapeutische indicatie toegepast volgens principes van homeopathische geneeswijze. Lees voor gebruik de bijsluiter. **Traditioneel kruidengeneesmiddel. Toepassing uitsluitend gebaseerd op langdurige gebruikservaring. Lees voor gebruik de bijsluiter.
© VSM geeft je kracht uit de natuur  ·  KOAG/KAG -nr. 5-0623-671